"А могли бы в детский дом отдать!": На Росії розлючені тим, як у Іспанії чавили помідори

​В іспанському місті Буньоль близько 22 тисяч людей взяли участь в щорічному фестивалі La Tomatina, головною родзинкою якого є помідорні бої.

У соцмережі російським користувачам не сподобалося, що в Євросоюзі овочі давили просто так, без бульдозерів і продуктових санкцій Кремля, повідомляють Патріоти України.

Так, на сайті El Pais пишуть, що на проведення грандіозного заходу організатори витратили € 36 тисяч на закупівлю томатів зі €140 тисяч загального бюджету фестивалю.

Відзначається, що La Tomatina привертає увагу туристів з усього світу вже протягом 72 років. Майже 65% учасників свята були іноземцями, які приїхали в Буньоль із багатьох країн Європи, США, Китаю, Японії, Індії, Бразилії та інших країн.

Відео з Іспанії, де люди весело кидаються помідорами, викликало негативну реакцію в соцмережі у російських користувачів.

Відповідна інформація з'явилася в Twitter Meduza.

"Дивіться, як в Іспанії чавлять продукти. І без бульдозерів відмінно обходяться", - йдеться в тексті.

У свою чергу Борян Демидов написав: "А могли б у дитячий будинок віддати!".

"В той час, як в світі повно голодуючих?" - додала Вікторія Бородіна.

Проте, інші коментатори з гумором поставилися до відеоролика.

"Без бульдозера якось бездуховно і не скрепоносно. Чи не православно якось", - зазначив один з користувачів.


Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...