А про Ложкіна та й забули! Лещенко розповів про офшорні справи голови АП (відео)

Компанія не вказана у Бориса Ложкіна в декларації, а астрономічна сума не була предметом оподаткування в Україні.

Борис Ложкін. Фото: slovoidilo.ua.

Народний депутат з фракції "Блок Петра Порошенка" Сергій Лещенко розповів про офшорні компанії глави Адміністрації президента Бориса Ложкіна, які не помічають через скандал навколо офшорів президента України Петра Порошенка. Про це Лещенко розповів в ефірі програми "Шустер-Live" з 6:06, передають Патріоти України.

"Пока все обсуждают офшорную компанию Порошенко, без внимания остается намного более скандальная история. Это фирма Ложкина INTEGRITY INTERNATIONAL HOLDINGS LTD. В отличие от траста Порошенко, который только-только создан, компания Ложкина на Британских Виргинских островах получила 315 миллионов евро (по нынешний временам - 10 миллиардов гривен!) от подельника Януковича по фамилии Курченко за Украинский медиа-холдинг", - прокоментував Лещенко на своїй сторінці в Facebook.

"Эта компания не указана у Ложкина в декларации, а астрономическая сумма не была предметом налогооблажения в Украине. При этом сам документ о принадлежности Ложкину этой фирмы был передан Украине от прокуратуры Австрии, однако Шокин не захотел расследовать это уголовное дело. Вот где настоящий офшор-гейт, который покрывается карманным генпрокурором президента", - резюмував нардеп.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Виждав момент і почав шмаляти... зробив ще контрольні постріли в голову і серце, а потім втік", - деталі розстрілу мобілізованим українцем командирів 10-го полку ЗС РФ

понеділок, 6 травень 2024, 0:55

Як вже інформували ПУ, 4 травня на окупованих територіях України військовий розстріляв командирів 10-го танкового полку ЗС РФ. Z-канали оповідають нові подробиці про "трагедію". Відомо, що стрілець – 50-річний українець Юрій Галушко. Вчора він розстріл...