Аеропорт "Бориспіль" офіційно підписав угоду з лоукостером Ryanair

Підписання зайняло менше двох тижнів з моменту зниження вартості базового збору за пасажирське обслуговування.

Image Gallery | Ryanair's Corporate Website

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook директор аеропорту Павло Рябкін.

Рябкін написав, що підписання зайняло у них менше двох тижнів з моменту зниження вартості базового збору за пасажирське обслуговування. Це й був основний фінансовий чинник, що стримував. Він також додав, що договір погоджено всіма службами аеропорту та зовнішніми аудиторами.
Окрім того, Рябкін підкреслив, що не всі бажання Ryanair зображено в контракті, зокрема знижка у 80% на напрямок Київ-Лондон не надається, оскільки цей напрямок для аеропорту "Бориспіль" не новий.
Раніше міжнародний аеропорт Ryanair "навіть з урахуванням усіх знижок" не погоджується на ціни аеропорту "Бориспіль" , як повідомив директор аеропорту Павло Рябкін, авіаперевізник не погоджувався з їхніми цінами.

Рябкін розповів, що пропозицію авіакомпаніям зробили ще в лютому, оферта визначила умови роботи з авіакомпаніями щодо надання тарифів. Міністр інфраструктури Володимир Омелян вважає спекуляції щодо Ryanair спробами "нацперевізника" зберегти монопольне становище.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Друзі порадили, тому що...: Полонений сирота із Приморського краю РФ шокував зізнанням, для чого пішов на війну (відео)

четвер, 2 травень 2024, 21:06

Круглий сирота із Приморського краю Росії, Кохтов Костянтин Дмитрович, працював собі на пилорамі, доки приятелі не порадили піти подивитися на війну, для гострих відчуттів. Про це написав журналіст Юрій Бутусов та оприлюднив відео зізнання окупанта, пе...

Росія використовує останнє вікно можливостей, поки зброя США не прибула в Україну, - західні аналітики

четвер, 2 травень 2024, 20:16

Росія зараз активізує всю свою міць, щоб максимально використати вікно можливостей, що залишилося, і домогтися будь-яких успіхів на фронті, поки нова зброя від США для України ще не прибула на поле бою, зазначають Патріоти України. Як пише The Hill, ро...