Айдер Муждабаєв пояснив, хто в Росії - перший підсудний на "новий Нюрнберг"

Такого промивання мізків, як на російських телеканалах, світ ще не знав - російські пропагандисти мають першими сісти на лаву підсудних за розпалювання ненависті серед росіян і заклики вбивати українців.

Російський пропагандист В.Соловйов. Фото: Русский Мир.

Заступник генерального директора каналу ATR Айдер Муждабаев вважає, що кремлівські пропагандисти повинні стати першими підсудними "нового Нюрнберга" через те, що розпалюють ненависть до України і прославляють війну, яку веде проти неї Росія. Відповідний запис з'явилася в Facebook на сторінці Муждабаєва, передають Патріоти України.

Як приклад він навів посилання на останній телеефір пропагандистської передачі "Вечір з Володимиром Соловйовим" на телеканалі "Росія 1".

"Посмотрите это видео (можно с любого места). Там все, от начала до конца, стопроцентная ложь и ад. Это длится два с половиной часа. И примерно такое идёт каждый день по всем каналам — в новостях, "аналитических" программах и т.д. 50 тысяч нацистов в армии Украины... Сравнять с землёй украинские города... Отряды ИГИЛ на службе ЕС... Бухой житель ЕС Соловьев, который, видно, уже не может все это трезвым... И что он несет, что несут его подонки гости", - написав Муждабаєв.

"Да какой там Геббельс с жалким радио и газетами. Такого промывания мозгов мир не знал никогда. И тут уже я не знаю — стоит ли нам винить россиян или же им сочувствовать (тем, кто не убивает и не делает пропаганду, конечно). Если смотреть это третий год каждый день... Я удивляюсь, как там ещё не жаждут украинцев просто живьём жрать, физически. Почему ещё нет подобных кулинарных программ. Скоро, видимо, будут, атмосфера уже не шепчет — в ухо орет: "Убей украинца!". Причём зверски убей. Уничтожим Украину. До тла. Именно "журналисты" и вот эти "эксперты" должны быть первыми подсудимыми нового Нюрнберга. Знаю, что иностранные дипломаты в Москве смотрят эти программы. Но даже не представляю, что они пишут в своих аналитических записках на родину, и могут ли там все это адекватно оценивать. Сюр полнейший. Полное ощущение параллельной реальности, царства зла из какой-то дебильной несмешной сказки. Мордор. Без кавычек. Совсем", - додав Муждабаєв.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ймовірність і повернення Криму, і кордонів 1991 не нульова, але, як кажуть про деякі ймовірності, близька до нуля, - Ян Валетов

середа, 24 квітень 2024, 0:30

"Позбавлення від будь-яких ілюзій - запорука нормального майбутнього для країни та психічного здоров'я її громадян. Тому стратегія завищених очікувань, як на мене, надзвичайно шкодить суспільству і ще не раз позначиться в майбутньому", - пише українськ...

"Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - Сергій Фурса

середа, 24 квітень 2024, 0:15

"І трошки про репресії на мінімалках проти тих, хто за кордоном. Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - пише інвестиційний банкір Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує: