Ахметов и Бойко в качестве глав ОРДЛО. Это может стать точкой невозврата для Порошенко - Сергій Лещенко

Люди, які мали постати перед судом, отримають імунітет міцніший від депутатського - і будуть шантажувати у відповідь на будь-які спроби пред'явити їм законні претензії, вважає нардеп.

Ахметов і Бойко. Ілюстрація:www.newsru.ua

"Идея назначить Ахметова и Бойко руководителями на оккупированные территории - это легализация олигархов и коррупционеров во власти." - пише на своїй сторінці у Facebook нардеп Сергій Лещенко, інформують Патріоти України.

Люди, которые должны были предстать перед судом, получат иммунитет покрепче депутатского - и будут шантажировать в ответ на любые попытки предъявить им законные претензии.

Это сделает их сильнее любой карманной партии в парламенте. Это цементирование олигархического консенсуса и уничтожение каких-либо надежд общества на справедливость. И это может стать точкой невозврата для президента Порошенко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....