Акція завершена: Родичі українських військовополонених припинили голодування перед АП

Здоров'я та самопочуття матерів і дружин полонених - надто велика цінність для хлопців, що зараз перебувають в полоні у ворога.

Родичі полонених припинили голодування перед АП. Фото:nbnews.com.ua

Родичі полонених українських військових припинили акцію протесту перед офісом президента України. Про це написала у своєму Fаcebook перший віце-спікер Верховної Ради, представник України в підгрупі з гуманітарних питань Тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко, передають Патріоти України.

"Мами і дружини полонених припинили голодування, і я дякую ім за мудру позицію. Іх здоров'я, іх самопочуття - надто велика цінність для хлопців, що зараз в полоні. І вони хочуть бачити своїх любих і коханих здоровими. Немає сумніву, що мами і дружини готові на будь-які кроки задля звільнення коханих", - пише вона.

За її словами, надто велика честь для тих, хто тримає хлопців в полоні, аби мами і дружини заручників це здоров'я втратили через голодування і чужі авантюри, які, на жаль, ніяк не наближають хвилину звільнення хлопців.

"Ми на контакті. На постійному контакті з родинами. Разом з СБУ, в форматі мінськоі групи в ці дні ми працюємо, щоб були новини. І коли хлопці будуть на волі - по годинах розповімо, що робили задля іх звільнення. Всьому свій час, друзі, і звітам теж. Головне - витягти хлопців", - написала Геращенко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 4 травня. Чим українці традиційно опікувались на Пелагеїн день

субота, 4 травень 2024, 7:05

Християни східного обряду 4 травня за еовоюліпнським календарем відзначають день пам’яті святої мучениці Пелагеї. Також відома як Пелагія Таврійська, була християнською святою, яка жила в III столітті в місті Тарсі, що на території сучасної Туреччини. ...

Компанія «PepsiCo», котра ганебно зберігає свій бізнес в Росії, неочікувано для себе дієво підтримала ЗСУ на лінії фронту (відео)

субота, 4 травень 2024, 5:55

Тепер власникам та топ-менеджменту гіганта харчової промисловості саме час переживати, щоб держава-агресор не скористалась цим як приводом, щоб підрізати бариші PepsiCo». Кажуть, що компанія «PepsiCo» заборонила рекламним агентствам згадувати ЗСУ, укр...