Активістка Femen, яка напала на президента Чехії Земана, представилась журналісткою "Української правди"

Активістка для ідентифікації особи надала підроблене редакційне посвідчення "УП".

Активістка Femen постане перед судом у Чехії

Українська активістка руху Femen Анжеліна Діаш, затримана за напад на чинного президента Чехії Мілоша Земана, назвалася журналісткою "Української правди". Про це стало відомо з листа на адресу видання від чеської поліції, повідомляють Патріоти України.

У поліції повідомили, що затримана після акції активістка для ідентифікації особи надала редакційне посвідчення "Української правди". Видання заявляє, що "ця особа не працює в УП і ніколи не працювала".

"Українська правда" наголошує, що документ, який надала Діаш, є підробленим, оскільки такого реєстраційного номера немає, а редакційні посвідчення видання мають інший вигляд.


Скріншот: pravda.com.ua

12 січня активістка Femen із написом на оголених грудях "Земан – путінська повія" провела акцію протесту на виборчій дільниці в Чехії, де на президентських виборах голосував чинний президент країни.

Активістка Femen із написом на оголених грудях "Земан – путінська повія"

Прем'єр-міністр Чехії Андрей Бабіш назвав неприйнятним інцидент із активісткою Femen.

Діаш затримали на 48 годин. Активістці оголосили підозру у скоєнні злочину за статтею "хуліганство". Найближчим часом вона має постати перед судом.

12-го і 13 січня у Чехії проходять вибори президента країни.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...