"Американцы предоставили Путину последний шанс выйти из Кремля не в состоянии Ислама Каримова", - експерт

Джон Маккейн нагадав світу про прекрасну конституційну норму, яку "забули" російські ЗМІ і про яку насправді прекрасно пам'ятають в Кремлі.

Путіну дають останню можливість піти самому? Ілюстрація: by24.org.

Наступним президентом США буде Конгрес, а не Дональд Трамп, якому уготована роль фронтмен-торпеди, покликаної підірвати позиції Китаю та релігійного тероризму, протистояти яким Обама не міг в силу виховання, психології та політико-економічних традицій його партії і оточення. Про це написав головний редактор видання Newsader Олександр Кушнарь в Facebook, передають Патріоти України.

Ось що написав Кушнарь: "Интервью сенаторов украинской службе "Радио Свобода" снимает все вопросы по поводу того, в каком порядке Трамп будет отправлять в объятия Кремля Америку, Украину, страны Балтии, Рождество и Санта-Клауса.

Согласно законодательному процессу в США, президент обладает правом вето в отношении законопроекта, однако вето преодолевается 2/3 голосов каждой из палат Конгресса, после чего документ в прежней редакции автоматически становится законом и в подписи главы государства больше не нуждается.

Маккейн напомнил миру об этой прекрасной конституционной норме, о которой "позабыли" российские СМИ и о которой на самом деле прекрасно помнят в краснокаменном замке. Причина того, что республиканцы поддержали и теперь терпят "мистера Вселенную" на посту хозяина Белого дома, заключается в том, чтобы предоставить Путину последний шанс выйти из Кремля не в состоянии Ислама Каримова.

Вздумает задержаться у выхода? Для того и вводятся эти имеющие силу закона (а не обамовского указа) санкции — где, между прочим, впервые будет фигурировать сам глава российского государства".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В Росії настали омріяні сталінські часи: Друзів Гіркіна звинувачують у роботі на ЗСУ, - Казанський

четвер, 9 травень 2024, 0:30

"Z-патріоти шоковані й обурені - російське ФСБ звинувачує друзів Стрєлкова-Гіркіна у роботі на Україну. Кілька чоловік були затримані на Тульщині. Поки Стрєлков сидить у тюрмі за те, що надто сильно любив вітчизну і воював у її війні проти України, йог...

"Репліки зі змістом "та в носі ми бачили, що подумає Путін" означають, що вже сформований фундамент для цілого масиву рішень", - Голобуцький

четвер, 9 травень 2024, 0:15

"Дві практично одночасних новини", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Міністр внутрішніх справ Великої Британії прокоментував висилку російського аташе з пита...