Аналіз ситуації в РФ свідчить про встановлення на її території диктатури фашистського типу - дипломат про результати виборів до Держдуми

Богдан Яременко вважає, що з РФ варто розірвати дипломатичні відносини.

Ілюстрація:dt.ua

Дипломат Богдан Яременко, на думку якого визнання Держдуми РФ нелегітимною замало, зазначає, які заяви мав би зробити президент України. Про це він написав у своєму Facebook, передають Патріоти України.

Чекаємо з нетерпінням, коли МЗС України або президент Порошенко приведуть заяву від 19 вересня у відповідність до позиції Верховної Ради, і фраза "ставить під сумнів легітимність усієї Державної Думи" перетвориться на "Україна не визнає повноважень та легітимності новообраної Державної Думи Російської Федерації".

Ця фраза, якщо її наважиться вимовити президент, може бути доповнена ще й таким текстом: "Я дав доручення МЗС України поінформувати наших іноземних партнерів про позицію України, припинити будь-яку взаємодію та відносини з Державною Думою РФ та її членами, провести відповідні консультації в міжнародних організаціях.

Також доручаю СБУ та правоохоронним відомствам України притягнути до відповідальності всіх осіб, що брали участь у спробі проведення незаконних виборів на тимчасово окупованій території України".

А якщо вже зовсім по-дорослому, то, окрім розірвання дипломатичних відносин, президент мав би десь зробити заяву, що аналіз ситуації в РФ свідчить, що в цій державі одна політична сила узурпувала всю повноту влади, усі її гілки включно з парламентською, виконавчою, судовою, що ця ж політична сила повністю контролює всі правоохоронні відомства, що призводить до утвердження політики переслідувань інакомислячих, опозиції, масового порушення прав людини, порушення закону; усе це дає підстави зробити висновок про встановлення на території РФ диктатури фашистського типу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...