Андрій Макаревич висловився про Кримський міст (відео)

Музикант наголосив, що підвищення пенсійного віку пов'язане з військовими авантюрами Кремля.

Андрій Макаревич. Фото:РБКПідвищення пенсійного віку для росіян небезпечне для влади, проте, найімовірніше, жителі РФ не вийдуть на протести. Таку думку висловив російський музикант Андрій Макаревич, передають Патріоти України.

"Це досить небезпечна історія. Тому що наша людина згодна будь-яку локшину на вуха прийняти. Що ми в кільці ворогів, що "Кримнаш", але щойно якісь рішення починають стосуватися конкретно її кишені, у неї відразу полуда з очей і з вух спадає. І, звичайно, це для влади складна історія, насправді", – підкреслив він.

Музикант додав, що підвищення пенсійного віку пов'язане з військовими авантюрами Кремля.

"Я думаю, одного Кримського мосту, якщо перевести у грошовий еквівалент, вистачило б для пенсій надовго... І багато ще чого. Кілька літаків, кілька танків, кілька ракет. Нам пояснюють, що в усьому світі пенсійний вік вищий. Ну, зрозуміло, вищий. Так там і живуть довше і багатше. Вони взагалі живуть іншим життям, нам мало зрозумілим", – розповів Макаревич.

Він додав, що влада може піти на поступки в питанні пенсійної реформи, якщо невдоволення громадян РФ буде занадто сильним.

"Якщо мільйон людей вийде на вулицю, то, напевно, там почнуть хвилюватися. Але я не думаю, що це станеться. Будуть бурчати. Будуть на кухні анекдоти вигадувати й у Facebook їх вішати", – зазначив він.

На думку музиканта, у жителів Росії зараз помітна "смуга пасивності" і розчарування. "Узагалі у нас народ терплячий. І не таке терпіли", – підсумував Макаревич.

Джерело: Эхо Москвы
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...