Армія Асада наблизилася до своєї найважливішої перемоги за 5 років війни, - ЗМІ

Росіяни заявили, що армія диктатора Асада взяла під контроль ще п'ять районів Алеппо

Армія і союзники режиму Башара Асада закріпилися в районах поблизу від Старого міста в Алеппо, наблизившись до найважливішої перемоги в громадянській війні за п'ять років. Про це повідомляє Reuters.

Згідно з повідомленням, Росія заявила, що армія режиму Асада взяла під контроль ще п'ять районів Алеппо. Всього на цей момент сирійські військові захопили 35 округів. Утримувані повстанцями райони Алеппо скоротилися до кількох кілометрів в діаметрі, де десятки тисяч мирних жителів виявилися в пастці. Вчора глава МЗС РФ Сергій Лавров заявив, що режим припинення вогню в Алеппо вступить в силу тільки після того, як будуть узгоджені терміни виходу повстанців зі Східного Алеппо. За його словами, маршрути і терміни виходу опозиції з Східного Алеппо повинні узгодити експерти РФ і США на консультаціях в Женеві, які заплановані на 6-7 грудня. Режим Асада відкинув будь-які угоди про припинення вогню з будь-якої зі сторін в утримуваного повстанцями Східному Алеппо, поки вони не покинуть місто.

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Відома ведуча та співачка розповіла, як жила разом зі Святославом Вакарчуком

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:05

Українська співачка і радіоведуча Соня Сотник поділилася, з ким з шоубізнесу у неї склалися чудові стосунки. В інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" радіоведуча пригадала, як на початку кар'єри Святослав Вакарчук і гурт "Океан Ельзи" ділили з ...

"Це не Patriot": Військовий експерт розповів, чим українці могли збити бомбардувальник Ту-22М3

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:56

Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський заявив, що Сили оборони Україні могли збити російський літак Ту-22М3 власноруч розробленою системи протиповітряної оборони, передають Патріоти України. "Якби не було офіційних підтверджень, я б сказа...