"Армия - 3 000 человек. Каждый четвертый житель страны заражен ВИЧ": Соцмережі підняли на сміх "угоду століття", підписану РФ із Свазілендом

У мережі користувачі сходяться на думці, що нарешті Росія знайшла собі партнера до пари.

Російський блогер Олександр Твєрской висміяв угоду про військове співробітництво зі Свазілендом, яке від імені РФ підписав глава уряду країни Дмитро Медведєв. Про це він написав у своєму Facebook, зазначають Патріоти України.

На думку блогера, його країна знайшла собі партнера до пари. Адже Свазіленд - одна з найбільш корумпованих і найбідніших країн у світі. Чверть населення цієї країни ВІЛ-інфіковані. Чисельність армії - три тисячі осіб.

"Рубрика "наши друзья и партнеры". Медведев подписал распоряжение о заключении соглашения о военном сотрудничестве с африканской страной Свазиленд. Армия - 3 000 человек. Каждый четвертый житель страны заражен ВИЧ. 60 процентов населения живёт меньше, чем на 2 доллара в день.

Свазиленд находится в первой двадцатке самых коррумпированных стран мира. Средняя продолжительность жизни в стране - 48 лет. Дипломатическая победа во взаимоотношениях двух держав - в 2007 году Свазиленд отменил визы для россиян.

Ну, че, слышь, Америка, еще какие-то проблемы остались или хочешь отведать нашей коалиционной мощи?", - іронізує блогер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про перегрупування (переміщення) військ противника... - Машовець

четвер, 2 травень 2024, 4:15

1. Спочату про перегрупування (переміщення) військ противника... . Джерело

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...