Атмосфера страху в "ДНР": "Люди загнаны в полнейшее бесправие, до сих пор не могут получить зарплату за август и сентябрь 2014 года!" - Казанський

Шахтарям у Сніжному в кращому випадку виплачують по 400-700 російських рублів боргу, і то якщо вдасться випросити.

Ілюстрація:girnyk.dn.ua

Відомий донецький журналіст Денис Казанський пише про те, що шахтарі однієї з шахт в Сніжному не можуть отримати зарплату за серпень і вересень 2014 року. Про це він повідомив у своєму Facebook, інформують Патріоти України.

Работники государственной шахты "Заря", которая находится в Снежном и в настоящий момент захвачена группировкой Захарченко, жалуются, что до сих пор не могут получить зарплату за август и сентябрь 2014 года! Об этом они пишут в закрытой группе, которую создали специально для обсуждения своих проблем.

Пишут, что людям в лучшем случае выплачивают по 400-700 российских рублей долга, и то если удастся выпросить. Обсуждают, как лучше организовать забастовку.

Обо всем этом ни российские, ни местные донецкие и луганские журналисты, работающие на ДНР, сейчас не говорят. Жесткая цензура запрещает давать объективную картину того, что творится в Донбассе. Проблемы обсуждаются только подпольно, в закрытых группах, шепотом. Люди загнаны в полнейшее бесправие и живут в атмосфере страха.

Название группы я не выдаю, имена комментаторов стер. Только так можно показать реальную картину происходящего в Донбассе без риска для людей.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 15 травня. Вдалий день для грошових операцій. Дослухайтеся до солов'я

середа, 15 травень 2024, 7:05

Православна церква України 15 травня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Пахомія Великого і преподобного Ісаї Києво-Печерського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують київських князів Бориса і Гліба. Наші предки 15 травня старанно прац...

На Харківщині йдуть активні дії. Прориву української оборони немає - Снєгирьов

середа, 15 травень 2024, 5:58

Ситуація на Харківському напрямку залишається складною, російські окупаційні війська продовжують штурмові дії. . За інформацією Генштабу ЗСУ, ворог намагається просуватись в бік населеного пункту Липці та Стариця, а також у бік Вовчанська. Поряд зі ш...