Аваков робить гучні заяви напередодні відставки "фронтовиків": Каськів відповів соратнику Яценюка і навів документи

Спростовуючи нещодавній допис міністра МВС, Владислав Каськів стверджує, що нічого не крав, а на державній службі приніс в економіку України майже 2 млрд дол. і може документально це довести.

Владислав Каськів. Фотоjob-sbu.org

"Шановні друзі, колеги і недруги. Через особисті причини знову змушений реагувати у відповідь на загострення, що традиційно виникають напередодні гучних відставок і кадрових рішень." Про це пише у блозі Української правди Владислав Каськів, інформують Патріоти України.

У моєму випадку ситуація набрала форм трагікомедії. Через 2 роки розслідувань, за допомогою ЗМІ, я дізнався, що мені оголошена підозра у змові з "невідомими особами" у "невідомому місці". Я не жартую, пишуть, що це реальне формулювання!

Можливо я не писав би цей пост, якби історія не була ілюстрацією до теперішнього стану справ в Країні. Тому, спочатку ознайомлю Вас з документами. Вони викривають мотиви:

1) Це мій лист на адресу МВС майже річної давності (14 травня 2015 р). Аналогічний лист я відправив і в ГПУ

2) Ось лист ГПУ від 20-го травня 2015 року. Який робить безглуздим весь цей піар-парад:

Запрошення на допити протягом всіх попередніх років слідства, аж до теперішнього часу, я не отримував.

Для чого шукати того хто не переховується?

І публічно арештовувати того, хто сам пропонує допомогу?

Тепер декілька простих і риторичних питань щодо мотивів:

Кому і що сьогодні можуть дати ці політичні інтриги?

Чому вони думають що нашвидкуруч зліплені підозри дадуть якісь політичні бонуси?

Чому вони кожен раз використовують цю зброю для політичної боротьби перед важливими подіями – гучними відставками і важливими голосуваннями в Парламенті?

На чому базується абсурдне припущення, що таким способом вони можуть вплинути на кадрові рішення у Парламенті.

І ще декілька коментарів по суті.

Чому автори цієї постановки не задумаються, що цей маятник треба зупинити, бо завтра він вже повернеться за ними?

Бажання усунути конкурентів силовим способом зрозуміле. Але чи відповідає воно європейським деклараціям? Невже покращилася ситуація в економіці чи хоча б в державному управлінні після 2-х років політичної істерії, люстрацій і інших інквізицій? Як це допомогло керувати державою?

Одна справа коли робиш помилки але рухаєшся, зовсім інша, якщо ти знищуєш все навколо, все, що створили до тебе і знищуєш навіть себе.

На завершення хочу офіційно повідомити:

Я нічого не крав. На державній службі приніс в економіку України майже 2 млрд дол. і можу документально це довести. До речі, багато з цих коштів ще досі не використані!

Наголошую, як і раніше, що я категорично готовий співпрацювати з слідством в Україні, бажано за європейськими стандартами, а не на основі політичної розправи. Написав про це чергове офіційне звернення в ГПУ. Дам будь-які відповіді на будь-які питання. Наполегливо пропоную слідчим задати всі питання і отримати відповіді публічно, за участі журналістів. Тільки чи вони справді хочуть їх почути?

З повагою та побажанням здорового глузду!

Владислав Каськів

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Уклонистов закапывают заживо": Росіяни поширюють черговий фейк про ТЦК (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 22:29

Телеграм-канали РФ поширюють відео, на якому нібито співробітник житомирського ТЦК та СП "закопує" ухилянта. Вони брешуть про те, що таким чином чоловіче населення, яке "відмовляється йти на фронт", намагаються залякати. Про це пише ЦПД, передають Патр...

"Ездок, скорее, сломает себе шею": Росіяни показали "геніальний" винахід проти дронів ЗСУ (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 22:02

"Щоправда, навряд чи подібне вітрило, причеплене з одного боку, врятує навіть від пращі. Їздок швидше зачепиться за гілку і зламає собі шию, що теж непогано", – зауважив він.