"Спецоперація у них. Ох, і чорти", – втікач Портнов розповів, як екстрадували Каськіва

Головний юрист Януковича демонструє добру обізнаність у справі, сидячи у Москві. Це вказує чи то на близький зв'язок двох екс-чиновників, чи то на тісну співпрацю з російськими спецслужбами.

Андрій Портнов. Фото: EurActiv.com.

Колишній радник Віктора Януковича, юрист Андрій Портнов стверджує, що Владислав Каськів сам просив владу Панами видати його Україні та прилетів до Києва добровільно. Про це він написав у Facebook, коментуючи пост генпрокурора Юрія Луценка про екстрадицію Каськіва, передають Патріоти України.

"Генеральна прокуратура повідомила про успішну спецоперацію ГПУ і СБУ щодо Владислава Каськіва, який перебував у Панамі, назвавши це першим випадком екстрадиції і заявивши, що вони попереджали, що ніхто і ніде не сховається", – зазначив Портнов.

"М'яко кажучи, це дешевий піар, а не спецоперація. Каськів кілька місяців тому письмово попросив у панамської влади своєї добровільної екстрадиції до України, доводив панамському суду, що йому нема чого приховувати, а потім ще й купив авіаквиток за свій рахунок", – заявив він.

"Учора він (Каськів – ред.) вільно переміщувався в аеропорту Амстердама і вночі прилетів до Києва, заздалегідь повідомивши про це українським слідчим. Спецоперація у них. Ох, і чорти", – стверджує Портнов.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...