Аваков з Канади дає вказівки по розслідуванню "княжицької бійні"

Сергій Яровий тимчасово виконує обов'язки Авакова та призначив службове розслідування за фактом загибелі поліцейських в перестрілці біля Києва.

Аваков в Канаді. Розслідувати загибель 5 поліцейських буде заступник міністра Сергій Яровий.

Cлужбове розслідування за фактом загибелі поліцейських в перестрілці біля Києва призначив заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий. Він виконує обов'язки міністра в зв'язку з відрядженням Арсена Авакова в Канаду, повідомляється на сайті МВС України.

"У ході розслідування повинна бути дана оцінка діям співробітників поліції", - сказано в повідомленні.



Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 4 травня. Чим українці традиційно опікувались на Пелагеїн день

субота, 4 травень 2024, 7:05

Християни східного обряду 4 травня за еовоюліпнським календарем відзначають день пам’яті святої мучениці Пелагеї. Також відома як Пелагія Таврійська, була християнською святою, яка жила в III столітті в місті Тарсі, що на території сучасної Туреччини. ...

Компанія «PepsiCo», котра ганебно зберігає свій бізнес в Росії, неочікувано для себе дієво підтримала ЗСУ на лінії фронту (відео)

субота, 4 травень 2024, 5:55

Тепер власникам та топ-менеджменту гіганта харчової промисловості саме час переживати, щоб держава-агресор не скористалась цим як приводом, щоб підрізати бариші PepsiCo». Кажуть, що компанія «PepsiCo» заборонила рекламним агентствам згадувати ЗСУ, укр...