Авіаційна бригада ЗСУ отримала відремонтований Ан-26 (фото)

Літак не тільки отримав бортовий номер 35, а й носитиме ім'я загиблого в зоні АТО вінницького пілота Дмитра Майбороди.

Ан-26. Фото: "Вежа"

Днями у 456-ї авіаційної бригади відбулося поповнення - був отриманий відремонтований санітарний Ан-26. Так пише блогер Злий Одесит, повідомляють Патріоти України з посиланням на блог автора, продовжуючи:

"Передача проходила при непосредственном участии командующего ВВС Украины генерал-полковника Сергея Дроздова.

Сам самолет не только получил бортовой номер 35, но и будет носить имя погибшего в зоне АТО винницкого пилота Дмитрия Майбороды. Соответствующий указ о присвоении президент Украины Петр Порошенко подписал 18 ноября 2015 года.

Самолёт в последний раз проходил капитальный ремонт 18 лет назад, после чего его налёт составил всего 1338 часов. Теперь же, уверен, мы в небе будем чаще видеть эту птичку".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...