Автобус "Хмельницький - Варшава" обстріляли біля Красилова

За словами водія, стріляли з автомобіля темного кольору, що їхав назустріч.

Фото: UaPress

У авто відкрилося заднє бокове вікно і саме звідти було зроблено постріл у лобове скло автобуса. У салоні в цей час було близько 15 пасажирів, на щастя, ніхто у салоні не постраждав, що не можна сказати про лобове скло автобуса, повідомляють Патріоти України з посиланням на shepetivka.com.ua.

Слідчі Красилівського відділу поліції вже зібрали свідчення водія та пасажирів, а також речові докази для балістичної експертизи.

Перевізник відправив людей іншим автобусом до Польщі і розповів про можливі причини нападу.

Юрій Палько повідомив, що розцінює цей випадок, як залякування з боку нелегальних перевізників. Вони до цього вже "пропонували" підняти ціни на перевезення. Як відомо, нелегальні перевізники працюють малогабаритним непристосованим для перевезень транспортом, тому їм важко конкурувати з великогабаритними автобусами легального перевізника. Після того як отримали відмову, очевидно вирішили діяти такими методами.

Наразі Юрій Палько готує звернення до правоохоронних органів щодо всіх фактів правопорушень і обіцяє, що в разі ігнорування буде звертатись до київських кабінетів.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Росії горів військовий завод "Авангард", який виробляє ракети для С-300 та С-400

вівторок, 16 квітень 2024, 22:16

Увечері у вівторок, 16 квітня 2024 року, в Росії спалахнула пожежа на заводі "Авангард". Про це з посиланням на свої джерела повідомило російське видання "360", передають Патріоти України. Підприємство розташоване в Москві і займається виробництвом рак...

Військовий аналітик попередив, що Росія може отримати от Ірану новий вид зброї

вівторок, 16 квітень 2024, 21:52

Іран передає російським окупантам 130-міліметрові снаряди, якими військові злочинці б’ють по українським позиціям. Водночас РФ намагається це приховати. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав військово-політичний оглядач групи “Інформаційний опір...