Тролейбус вже забрав Зеленський-Голобородько: Ляшко зібрався на автобусі об'їхати всю країну (фото)

Олег Ляшко планує об'їхати на автобусі з написом "Народний Президент" і своїм зображенням всю країну і дістатися до найвіддаленіших населених пунктів.
Автобус Олега Ляшка готовий до подорожі Україною. Фото: прес-служба РПЛ.

Українці в усіх куточках країни незабаром можуть побачити автобус з Олегом Ляшком, а можливо, не тільки побачити, а й покататися разом з ним, повідомляють Патріоти України.

Зазначається, що Олег Ляшко - єдиний кандидат у президенти, який роз'їжджає по Україні на тому ж транспорті, що і звичайні люди. Як відомо, політик і раніше охоче підвозив бабусь в селах на своєму авто. А в автобусі місця вистачить, щоб прокотити півсела.

Вибір такого транспорту цілком зрозумілий: він є найбільш близьким до людей, як і сам кандидат. Ляшко планує об'їхати на автобусі з написом "Народний Президент" і своїм зображенням всю країну і дістатися до найвіддаленіших населених пунктів.

Отримавши посвідчення кандидата в Президенти, прямо під Центрвиборчкомом Олег Ляшко сів в автобус і поїхав на ньому у Вишгород, розбиратися з "лівими" платіжками на газ, на які йому поскаржилися місцеві жителі.

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...