"Багато наших нині на пляжах та в кафешках європейських. Але... Ставайте вже європейцями, бо сором" - блогер звернувся до українців

Блогер "Дід Панас" пише, що дуже часто українці поводяться за кордоном, як "русо-туристо", причому верещать і лаються російською.

Не варто українцям на відпочинку поводитися, як росіяни. Ілюстрація:http://24tv.ua/

"Дітоньки мої любі, засмучений ваш дід. Проїздився ото по кількох курортних містах по всій Європі (і ще їздитиму) на завдання однієї німецької редакції, яка зажадала від мене туристичного огляду з приводу безвізу для українців. Подививсь на туристів наших... і засмутився." Про це пише блогер "Дід панас" на сайті каналу 24, передають Патріоти України, продовжуючи:

Багато наших нині на пляжах та в кафешках європейських. Але... поводяться, мовби не українці ми, а русо-туристо. Галасують, лежаки хапають, в готельних кантинах ліктями пхаються, набирають гори, ніби з голодного краю, пиячать... І верещать, матюкаються – російською. Навіть "Славу Україні" виголошують, даруйте, мов ті мавпи, які "Тагіііііл!!!" завивають.

Сумно мені від того, край як сумно. Ми ж люди, ми ж кращими маємо бути. А то ба виходить - з села втекло, а до міста не добігло.

Я про те, звісно, ніц тим німцям не писатиму, а своїм скажу: люде, ставайте вже європейцями, бо сором...

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...