Багато вбитих і поранених: Ватажок бойовиків зізнався у масштабних втратах терористів під Авдіївкою

Олександр Ходаковський повідомив, що його бригада "Восток" втратила в 2016-му році 200 бойовиків убитими і близько 300 пораненими.

Ілюстрація:http://kirnews.com.ua/

Бригада терористів "Восток" під Авдіївкою втратила в 2016-му 200 бойовиків убитими і близько 300 поранених. Такі цифри озвучив один з ватажків бойовиків "ДНР" Олександр Ходаковський. Про це повідомив у своєму Facebook журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України.

Бутусов констатує, що бойовики традиційно ретельно приховують свої втрати. Російське командування вважає інформацію засекреченою.

Однак деяку ясність щодо масштабу втрат вніс один з ватажків "ДНР" Олександр Ходаковський, який повідомив, що його бригада "Восток" втратила в 2016-му 200 бойовиків убитими і близько 300 пораненими. Цей підрозділ веде бойові дії під Авдіївкою.

З урахуванням того, що в цій зоні фронту брали участь і інші бригади бойовиків, втрати можуть виявитися ще більшими тільки на одній з ділянок. У той же час загальні втрати підрозділів ЗСУ в рази менші, що говорить про майстерність і доблесть українських воїнів, зазначив журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...