Батальйон «Крим» приймає бойове хрещення: У цю хвилину добровольці відключають стільниковий зв'язок та Інтернет у Криму

В ніч з 25 на 26 грудня, рівно опівночі активісти блокади Криму зроблять обіцяють залишити кримчан без стільникового зв'язку та інтернету.

Про акцію активістів блокади та патріотів на своїй сторінці в Facebook заявив Ленур Іслямов, повідомляють Патріоти України з посиланням на видання «Інформщит Херсона».

«Сьогодні ми прийняли рішення перейти до нової фази блокади Криму і відключити з 00:00 26 грудня стільниковий зв'язок і інтернет з території України на півострів. Для кримськотатарського батальйону «Крим» це буде бойове хрещення»- йдеться в повідомленні керівника блокади.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Марш на Харків в травні! Українцям підсунули страшну інформацію. Спецслужби РФ почали операцію - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:40

Російське військове командування сподівається знайти достатні ресурси (300 тис. мобілізованих) для проведення наступальної операції на Харків, пише Інститут вивчення війни. Схожі повідомлення просувають й інші джерела. Політолог та військовий аналітик ...

Обстріли. Влада. Безпека

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Влада виявилася неготовою до нинішніх інтенсивних обстрілів. Гроші було освоєно не для ефективного забезпечення оборони. Наближається криза. Новий обстріл. І кожного разу – інший малюнок атаки. Одна мета: знищити Україну. І збудувати світ, де людожери ...