Бацька і "ядерний попіл": Чергова путінська "многоходовочка" першою підставить Білорусь під "НАТОвсько-бандерівську" помсту

Росія не виключає для себе найгірший розвиток подій і тому заздалегідь формулює документи, які дозволили б їй, у разі загострення ситуації на заході, діяти швидко і рішуче.

Ілюстрація:www.rbc.uaУ Путіна готуються, що в разі нападу Росії на Україну або країни ЄС під прикриттям навчань "Захід-2017", надійде моментальна воєнна відповідь. Про це розповів російський військовий оглядач, заступник головного редактора Щоденного журналу Олександр Гольц, передають Патріоти України з посиланням на Апостроф.

Експерт прокоментував новину про те, що президент Росії Володимир Путін передав на розгляд Держдуми законопроект про створення єдиної російсько-білоруської системи ППО.

"Якщо почнеться війна, Білорусь дійсно стане стратегічним передпіллям Росії. Ми поки міркуємо про це чисто теоретично. Якщо так міркувати, звичайно, перше, по чому буде завдано удар потенційного противника у разі військових дій, так це по системах ППО, які розміщені в Білорусі і Калінінградській області. У цьому немає ніяких сумнівів.

Це означає, що Росія не виключає для себе найгірший розвиток подій і тому заздалегідь формулює документи, які дозволили б їй, у разі загострення ситуації на заході, діяти швидко і рішуче.

Що стосується загроз для самої Білорусі безпосередньо від Росії і зв’язку з навчаннями "Захід-2017", то система ППО повинна створюватися у “загрозливий період”. Можливо, вони в рамках маневрів і потренуються завозити системи ППО. Але, значить, вони повинні будуть їх вивезти назад.

Відзначимо, що передбачувані зміни, запропоновані Путіним для ухвалення Держдумою, стосуються організаційно-штатної структури російської армії і порядку застосування зброї і бойової техніки черговими з ППО під час спільного виконання завдань бойового чергування (зокрема біля кордонів України і ЄС).

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ракети ATACMS більш ефективні, але ця зброя теж не зашкодить: Експерти поділилися думками щодо авіабомб Paveway

четвер, 25 квітень 2024, 21:29

До нового пакету військової допомоги Україні від Великої Британії увійдуть авіабомби з лазерним наведенням Paveway IV. Про це пише Business Insider із посиланням на міністерство оборони країни. Засновник аналітичного центру European Resilience Initiati...

Окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку, але офіційно заявили про "трагічну загибель"

четвер, 25 квітень 2024, 20:52

Російські окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку Любов Тимчак. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст та блогер Денис Казанський, передають Патріоти України. За його словами, російські ЗМІ публікують новину, що жінка “трагічно ...