"БДСМ-зая без пари": У мережі розгорівся ажіотаж навколо фото співробітниці з ДП Міноборони

Як зазначила сама дівчина, вона працює юристом.

Фото:Facebook

У мережі розгорівся ажіотаж навколо користувачки Facebook, якоїсь Олександри Макаревич, яка охоче ділиться зі своїми підписниками викличними фото. При цьому дівчина вказала в особистому профілі, що є співробітницею одного з підприємств Міністерства оборони України. На це звернув увагу журналіст Володимир Тимофійчук, опублікувавши скріншоти гарячих фото Макаревич на особистій сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Цікаві юристи в Міноборони", - зіронізував він.

У свою чергу, в прес-службі Міністерства, куди за коментарем звернувся Обозреватель, підтверджувати актуальність зазначеної в профілі дівчини інформації не поспішають. Посилаються на конфіденційність персональних даних.

"Ви не з приводу публікації в Facebook?" - уточнили в прес-службі. На прохання журналіста уточнити, про яку саме публікацію йдеться, в Міноборони відповіли: "Не важливо".

"Не Міністерство оборони, а ДП Міноборони. Це держпідприємство. Навчалася в Київському Університеті Внутрішніх Справ. Поняття не маємо про її існування. Але взагалі-то це персональні дані", - відповіли на питання видання.

В цей час в мережі обговорюють зовнішність, відверті фотографії дівчини і коментарі під ними на кшталт "Красива зая".

"У кожної людини має бути хобі", - сміються підписники Тимофійчука. Деякі з них вже заявили про намір записатися на прийом до юриста.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

60 дронів атакували НПЗ та аеродроми. Снєгирьов: Там критична ситуація, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 1:45

Росіяни успішно відбили нічну атаку безпілотників. Але це лише у повідомленнях офіційних джерел. Реальність трохи інша – в результаті атаки постраждали нафтопереробні заводи, бітумний завод і військовий аеродром. Детальніше про успішну атаку дронів роз...