Бензоколонка, що уявила себе наддержавою: Московський політолог розповів, чому РФ не є навіть регіональною державою

Путін щиро здивований, що його технології мегакорупції не спрацювали так, як очікувалося."Вони добре працювали за часів Герхарда Шредера і Сільвіо Берлусконі, але з тих пір його механізм підкупу західної політичної еліти почав давати збої".

РФ на сьогоднішній день не є навіть регіональною державою. Ілюстрація:uraldaily.ru

На сьогоднішній день Росію не можна назвати навіть регіональною країною, тому що немає жодної пострадянської держави, яка за власним бажанням погодилася б орієнтуватися на Москву. Таку думку в інтерв'ю Иносми.ру висловив російський політолог Станіслав Бєлковський, інформують Патріоти України.

"Сьогодні м'яка сила набагато важливіша грубої сили. Росія при Путіні не зможе застосовувати м'яку силу, тому що вона не може запропонувати світові жодної успішної моделі - ані політичної, ані технологічної, ані соціальної, ані гуманітарної. Тому тепер Росію не можна назвати навіть регіональною державою: немає жодної пострадянської держави, яка за власним бажанням погодилася б орієнтуватися на Москву", - сказав він.

Бєлковський назвав президента Росії Володимира Путіна "західником", який страждає від того, що Захід його відкидає.

"Але він відмовляється розуміти й миритися з тим, що альянс Росії та Заходу - якщо такий взагалі колись складеться - повинен будуватися на загальних цінностях, а не на деякому балансі військових сил відповідно до застарілої сталінської парадигми", - наголосив він.

Бєлковський додав, що Путін щиро здивований, що в кінцевому підсумку його технології мегакорупції не спрацювали так, як очікувалося.

"Вони добре працювали за часів Герхарда Шредера і Сільвіо Берлусконі, але з тих пір його механізм підкупу західної політичної еліти почав давати збої", - зазначив політолог.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Поранено десятки окупантів: Нові подробиці щодо збитків РФ внаслідок удару ракетами ATACMS по Криму - соцмережі

четвер, 2 травень 2024, 13:43

У четвер, 2 травня, проєкт ВЧК-ОГПУ з посиланням на дані ЗС РФ, розкрив збитки Росії після удару ЗСУ балістичними ракетами ATACMS по Криму 30 квітня. Про це йдеться у дописі ВЧК-ОГПУ у Telegram, передають Патріоти України. Зазначається, що загалом, за ...

Нардеп розповів, хто заблокував законопроєкт про ліквідацію Московської церкви

четвер, 2 травень 2024, 13:17

Прийняти закон про заборону Московської церкви в Україні (УПЦ МП) заважають не США, а інтриги парламентської монобільшості. Про це в коментарі «Главкому» повідомив нардеп від «Європейської солідарності» Микола Княжицький, який подавав альтернативний ур...