Берите АТОшников на работу. Просто не будет. Но у вас появится еще один друг. Настоящий друг, - волонтер

У ветеранів АТО загострене почуття справедливості і схильність до конфліктів, перепади настрою і образливість. Але з часом вони адаптуються і починають ефективно працюватити. І дуже швидко починають давати результат, зазначив Віталій Дейнега.

Ілюстрація:gk-press.if.ua

"В нашем фонде работают уже 5 ветеранов АТО. 2 инструктора и 3 сотрудника фонда. С таким темпом мы скоро обгоним Pizza Veterano. Меня эта мысль позабавила." про це пише волонтер Віталій Дейнега у своєму Facebook, передають Патріоти України, продовжуючи:

Вообще, это очень специфический вид персонала, или “живой силы”, тут даже не знаю как будет правильно.

У них обостренное чувство справедливости и склонность к конфликтам, перепады настроения и обидчивость. Но со временем они адаптируются и начинают пахать. И очень быстро начинают делать результат.

Это особенные люди. С ними не просто. Но давая им работу вы помогаете постепенно возвращать их в нормальную жизнь, реализовываться и интегрироваться в общество. И они начинают делать его лучше.

Берите АТОшников на работу. Это помогает им научиться нормально общаться с теми, кто не воевал. Нормально воспринимать мир с его беззаботностью и безразличием. Очень важно, чтобы они не замкнулись чисто в своей среде и не стали тем, во что превратилась в 90е часть афганцев.

Просто не будет. Но с ними нельзя цацкаться. Иногда у нас доходило до крика, когда дрожали стаканы на полках. Но с каждым днем этого становится меньше. А работа делается все лучше. И у вас появляется еще один друг. Настоящий друг. Из тех, кто закроет грудью или вытянет вас из-под обстрела, если будет надо.

Это дорого стоит. Берите АТОшников на работу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 5:00

23 квітня Сенат остаточно схвалив законодавчий пакет, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні. Білий дім вже заявив, що готує для відправлення в Україну допомогу на 1 мільярд доларів. ...

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...