"Бессмертный полк" как он есть. Официальная религия этой страны – не православие, а некрославие​" - Бабченко про ажіотаж навколо мощей святого у Москві

У столиці РФ черга до дев'ятого ребра Миколи Чудотворця розтягнулася на два кілометри, наголосив журналіст.

Аркадій Бабченко. Фото:Вести.ру

Російський журналіст Аркадій Бабченко прокоментував ажіотаж у Росії в зв'язку з привезеними в країну мощами Святого Миколая Чудотворця. Про це він написав у своєму в Facebook, інформують Патріоти України.

"В Москве очередь к девятому ребру Николая Чудотворца растянулась на два километра. Многие несут с собой принты иконы, чтобы приложить их к ребру и проапгрейдить до следующего уровня.

Двухкилометровая очередь с портретами мертвых и неколебимой верой в их святость. "Бессмертный полк" как он есть. Официальная религия этой страны – не православие. Официальная религия этой страны – некрославие", - написав він.

У Москві в храмі Христа Спасителя мощі перебуватимуть до 12 липня, потім на два тижні їх перевезуть в Санкт-Петербург. У зв'язку з прибуттям мощей на кількох вулицях в центрі столиці РФ обмежили рух. Люди стали займати чергу? щоб поклонитися мощам рано вранці, хоча доступ до святині відкрили тільки о другій годині дня.

Шість років тому в Москві поклонялися поясу пресвятої Богородиці, привезеному з Афона, до якого за даними "Першого каналу" приклалися близько трьох мільйонів чоловік. Очікується, що паломників до ребру буде не менше.

Мощі Миколи Чудотворця зберігаються в Італії в місті Барі і були вивезені з країни вперше.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....