Бабченко викрив росЗМІ, які приховали ''імпотенцію'' Путіна

Відомий журналіст неочікувано для себе помітив, що усі слова, які могли б образити президента РФ, невідомі цензори із запису програми... просто вирізали.

Аркадій Бабченко. Фото: infox.ru.

Відомий російський журналіст Аркадій Бабченко викрив радіостанцію "Эхо Москвы" в тому, що вона вирізала з його інтерв'ю частину фрази про "імпотенцію" президента Росії Володимира Путіна. Обуренням він поділився в своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.
"А ось потім, коли він зовсім впаде в старечий маразм, коли у нього почнеться імпотенція, коли в Росії заборонять секс, коли туалетний папір піде на ковбасу, а попу в Росії будуть витирати газетою "Правда", ось тоді вже можна буде про щось розмовляти", – так, за словами Бабченко, виглядав оригінал.

При цьому в розшифровці інтерв'ю на сайті радіостанції частина про старечий маразм і імпотенцію дивним чином зникла. "Эхо Москвы" вирізало з розшифровки фразу про імпотенцію Путіна. Ну, "Эхо". Ну, камон. Поверніть у текст слова з пісні. Ну, що сказано ротом, не витягнеш сокирою. Ви ж знаєте. Навіщо вам ефект Стрейзанд?" – звернувся він.

Так, журналіст зазначив, що в повній розшифровці усієї розмови його слова залишили без змін, в той час, як з рубрики "Шматок ефіру" прибрали кілька речень.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...