Хіти тижня. Бабченко викрив росЗМІ, які приховали ''імпотенцію'' Путіна

Відомий журналіст неочікувано для себе помітив, що усі слова, які могли б образити президента РФ, невідомі цензори із запису програми... просто вирізали.

Аркадій Бабченко. Фото: infox.ru.

Відомий російський журналіст Аркадій Бабченко викрив радіостанцію "Эхо Москвы" в тому, що вона вирізала з його інтерв'ю частину фрази про "імпотенцію" президента Росії Володимира Путіна. Обуренням він поділився в своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.
"А ось потім, коли він зовсім впаде в старечий маразм, коли у нього почнеться імпотенція, коли в Росії заборонять секс, коли туалетний папір піде на ковбасу, а попу в Росії будуть витирати газетою "Правда", ось тоді вже можна буде про щось розмовляти", – так, за словами Бабченко, виглядав оригінал.

При цьому в розшифровці інтерв'ю на сайті радіостанції частина про старечий маразм і імпотенцію дивним чином зникла. "Эхо Москвы" вирізало з розшифровки фразу про імпотенцію Путіна. Ну, "Эхо". Ну, камон. Поверніть у текст слова з пісні. Ну, що сказано ротом, не витягнеш сокирою. Ви ж знаєте. Навіщо вам ефект Стрейзанд?" – звернувся він.

Так, журналіст зазначив, що в повній розшифровці усієї розмови його слова залишили без змін, в той час, як з рубрики "Шматок ефіру" прибрали кілька речень.

"Ніхто з його рідні в РФ більше не живе, але...": Легенда українського тенісу звинуватив зірку Росії в лицемірстві

вівторок, 23 квітень 2024, 19:28

За словами спортсмена, він вважає Медведєва лицеміром, який не висловився про війну в Україні. «Я знаю, що він із сім'єю виїхав із Росії у 2017 році. Ніхто з його близьких у Росії не живе. Але він, як риба, набрав у рот води, він досі мовчить і нічого ...

В Україні зафіксовано спалах парвовірусу - інфекціоніст розказав про перебіг й ускладнення

вівторок, 23 квітень 2024, 18:50

Парвовірус В19 - це інфекційна еритрема, заразна хвороба, яку можна підхопити повітряно-крапельним шляхом. До того ж паровірус може пройти абсолютно безсимптомно і проявитися легким нежитем і кашлем. Людина подумає, що просто застудилася. Про це розпов...