"Без повісток і військкоматів вони взяли зброю в руки, щоб дати відсіч агресору", - Аваков до річниці створення добровольчих батальйонів (відео)

Час показав - хлопці з добробатів внесли найважливіший внесок у відсічі агресору.

Скрін відео

Сьогодні відзначаємо 2 роки створення добровольчих батальйонів МВС. Про це у своєму Facebook написав міністр МВС Арсен Аваков, передають Патріоти України.

"Сьогодні відзначаємо 2 роки створення добровольчих батальйонів МВС. Це колись нове і незвідане тоді. Багато застерігали мене тоді від цього кроку - побоювалися і сумнівалися .. Але час показав - хлопці з добробатів внесли найважливіший внесок у відсічі агресору.

Не забувайте про це! - Цей порив дорогого коштував в той найтяжчий для країни час - і можливо - не боячись пафосу - врятував країну.

Слава загиблим героям! Честь бійцям і офіцерам! Слава Україні!", - написав Аваков.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Довершення погрому головної авіабази ворога у Криму: Аеродром Бельбек другу ніч поспіль атакували ракети

четвер, 16 травень 2024, 7:34

Дехто з експертів напередодні вангували, що Бельбекскій аеродром, як такий, повністю розгромлений. Імовірно трохи випередили час, жирних цілей залишилося і на цю ніч. Цієї ночі знову на аеродромі Бельбек в окупованому Криму виникла пожежа, повідомляють...

Народні прикмети на 16 травня

четвер, 16 травень 2024, 7:05

Православна церква України 16 травня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Феодора Освяченого і єпископа Олександра Єрусалимського. За старим стилем сьогодні вшановують мучеників Тимофія і Мавру. У народне свято 16 травня наші предки збирали се...