"Без військової істерії люди все більше замислюються про економіку, "посткримська анестезія" проходить: Російський політик про неприємні для Путіна тенденції

В 2014-2015 роках рейтинги підтримки російської влади, і особисто Путіна, божевільним чином виросли. Зараз вони знижуються. Вони ще не впали до рівня початку 2014 року, але вже близько, наголосив Дмитро Некрасов.

Посткримська анестезія в РФ вже проходить. Ілюстрація:m.ncrim.ruРівень підтримки президента Росії Володимира Путіна знижується на тлі того, що "посткримська анестезія" сходить нанівець. Про це в інтерв'ю Обозревателю заявив екс-співробітник Адміністрації президента РФ і опозиційний політичний діяч Дмитро Некрасов, передають Патріоти України.

"Очевидно, що "посткримська анестезія" проходить. В 2014-2015 роках рейтинги підтримки влади, не тільки особисто Путіна, а в цілому дій влади, божевільним чином виросли. Зараз вони знижуються. Вони ще не впали до рівня початку 2014 року, але вже близько", - зазначив Некрасов.

За його словами, без військової істерії люди все більше замислюються про економіку. "Ця тенденція накладає свій відбиток", - підсумував політик.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...