Безпрецедентно: Спецпідрозділ прикордонних військ прямо на КПП заарештував 19 прикордонників загону "Бахмут"

"З них на даний момент 5 вже заарештовані і в камерах" - розповів волонтер.

Ілюстрація:http://donbass.ua/

На контрольно-пропускному пункті правоохоронці провели безпецедентну акцію, здійснивши більше 30 обшуків у своїх колег із загону "Бахмут". Про це на своїй сторінці в Facebook написав військовий журналіст і волонтер Родіон Шовкошитний, інформують Патріоти України.

За його словами, відволікаючи бійців СБУ, оперативно-розшуковий відділ Краматорського загону ДПСУ вилучив величезні суми у правоохоронців, які стояли на КПВВ.

"Затримано 19 прикордонників. З них на даний момент 5 вже заарештовані і в камерах, - зазначив волонтер. - Це унікальний випадок. Такого ще не було. Вітаю причетних".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 12 травня. Як українські дівчата з прадавніх часів ворожили на горобині про особисте щастя

неділя, 12 травень 2024, 7:05

Православна церква України 12 травня за новим стилем вшановує пам'ять єпископа Епіфанія Кіпрського і патріарха Германа Константинопольського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують пам'ять дев'яти мучеників Кизичних. В народі свято 12 травня пов'...

Мабуть тому, що українці занадто багато живуть: Уряд вирішив значно підвищити податки, замість оптимізації своїх витрат

неділя, 12 травень 2024, 5:00

Експерти критикують центральну владу за відмову переводити держвитрати на воєнні рейки. В бюджетах всіх рівнів 2024 сотні мільярдів йдуть на другорядні цілі. Але замість оптимізації витрат влада воліє затягнути паски українцям ще більше. В Україні підв...