Безславний кінець "борьбе за "русский мир": У Києві затримано групу антиукраїнських пропагандистів (відео)

Співробітники спецслужб оголосили зловмисникам про підозру у скоєнні злочину.

Ілюстрація. Фото: ЗМІ

Два мешканці столиці створили низку акантів, через які здійснювали адміністрування антиукраїнських спільнот, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу СБУ.

Правоохоронці виявили , що зловмисники розміщували на інтернет-сторінках матеріали із закликами до повалення конституційного ладу та державної влади, популяризації незаконних збройних формувань ОРДЛО та поширювали інформацію, яка дискредитує проведення антитерористичної операції.

Співробітники спецслужби під час обшуку місця проживання злочинців виявили комп’ютерну техніку та мобільні пристрої, які підтвердили протиправну діяльність. Правоохоронцям ще потрібно буде перевірити зв’язки пропагандистів з бойовиками незаконних збройних формувань ОРДЛО та представниками російських спецслужб.

Наразі, тривають невідкладні слідчі дії у рамках відкритого кримінального провадження за ст. 110 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо оголошення зловмисникам про підозру у скоєнні злочину.


Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Навіть якщо усунути чинник військового договору": Захід не захищатиме Україну так само, як Ізраїль, оскільки політично йому це не вигідно, - Ілія Куса

четвер, 18 квітень 2024, 6:39

"Теза про те, що Ізраїль захищають усі, а нас ніхто, не витримує жодної критики, лише відображає рожевий світ, в якому живе частина суспільства", - про це у Фейсбуці пише Ілія Куса, передають Патріоти України. "1. Ізраїль має юридичного союзника, підп...

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....