"Безвідповідально і жорстоко втягувати сім'ї заручників в такі авантюри" - Ірина Геращенко про акції щодо прискорення обміну заручниками на Донбасі

Полонені українці навряд чи зрадіють, якщо дізнаються, що їхні мами й дружини прийняли рішення голодувати, зазначила нардеп.

Ірина Геращенко. Фото:www.bbc.com

Як відомо, сьогодні під АП пройшов мітинг із вимогою прискорити процес звільнення українських військовополонених і політв'язнів. Однак втягувати родичів українських заручників на Донбасі в такі заходи жорстоко і безвідповідально. Про це перший заступник голови Верховної Ради, представник України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко написала у своєму Facebook, зазначають Патріоти України.

Вона зазначила, що полонені українці навряд чи зрадіють, якщо дізнаються, що їхні мами й дружини прийняли рішення голодувати.

"... І ось сьогодні внаслідок певної акції під АП кілька нещасних жінок вирішили голодувати... Якби це хоч якось допомогло у звільненні хлопців, за яких ми б'ємося... Якби це хоч якось розтопило серця тих, у кого ключі від в'язниць заручників... Очевидно, що ні", - додала вона.

"Як на мене - це безвідповідально і жорстоко втягувати сім'ї заручників в такі авантюри. Так використовувати їхній відчай. Будемо робити все, щоб умовити мам і дружин повернутися додому, їм потрібні сили й витримка дочекатися своїх рідних. І робимо все, щоб звільнити хлопців. І якщо деякі деталі можна говорити до моменту звільнення - це не означає, що робота не ведеться", - написала Геращенко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Влада заявила про "помсту ЗСУ": У Бєлгороді - приліт, повідомляють про поранених (відео)

субота, 11 травень 2024, 20:32

У російському місті Бєлгороді пролунали вибухи, загорілися автомобілі. Про це повідомляють місцеві пабліки, передають Патріоти України. Росіяни заявляють, що це ЗСУ обстріляли місто за допомогою ракет, стверджують, що снаряд прилетів у лікарню №2, де л...

"Америка перш за все": Для Трампа написали посібник, як вчинити з Україню після повернення в Білий дім

субота, 11 травень 2024, 20:24

Ідейні соратники вже готують програмну основу для можливої другої каденції Дональда Трампа. Група трампістів написала книгу, присвячену стратегії "Америка перш за все", в якій серед іншого запропоновано стратегію Трампа-президента щодо російсько-україн...