"Безвизовый режим с ЕС – морковка для бегущего осла", - Цаплієнко

Тисяча кілометрів неконтрольованого кордону з Росією ніяк не сприяє позитивному вирішенню питання скасування віз.

Андрій Цаплієнко. Фото: sumynews.com.

Європейці бояться, що безвізовий режим для України дозволить терористам "ДНР" вільно їздити в мирні країни Європейського Союзу. Про це на своїй сторінці в Facebook написав журналіст Андрій Цаплієнко, передають Патріоти України.

"Дистанція між українським паспортом і європрикордонником не стала коротшою. Чому? На мій погляд, відповідь проста й очевидна. Країні, в якій відбувається війна, візи ні за що не скасують. Ті, хто мріє про скасування віз, подивіться правді в очі. Не захочуть європейці, щоб з'явився ризик безвізового в'їзду в мирні країни "денерів" з українськими паспортами, всяких ненадійних хлопців, які звикли вирішувати питання зі зброєю в руках", - вважає Андрій Цаплієнко.

Журналіст акцентує увагу на тому, що тисяча кілометрів неконтрольованого кордону з Росією теж ніяк не сприяє позитивному вирішенню питання скасування віз. "Треба взяти під контроль кордон, а для цього треба виграти війну - такий сьогодні алгоритм безвізової програми. Хоч одна людина повірить, що це відбудеться в 2016 році?" - резюмує він.

Він також вважає, що скасування віз - це "якась "дурилка картонна", морквина для осла, що біжить". "Спочатку нам говорили: "Проголосуйте за безвізові закони". Проголосували. Після законів подумали і сказали: "Ні, законів мало, давайте ще й електронні декларації". З деклараціями в загальних рисах розібралися, і з'явилася ще одна вимога: "Давайте почекаємо до референдуму про асоціацію в Голландії". Чекаємо. Я дуже чекаю. Я один із перших отримав біометричний паспорт і чекаю режиму без віз. Розумію, що чекати буду довго, навіть якщо з'ясується, що жителі Голландії люблять Україну сильніше, ніж доньку Путіна разом із мільярдами, вкраденими у росіян і відправленими в західноєвропейські банки", - наголошує журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 7 травня. Дівчата збиралися у найстаршої подруги і ворожили на суджених і долю

вівторок, 7 травень 2024, 7:05

Православна церква України 7 травня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Зедазнійського та його учнів. За старим стилем сьогодні вшановують мучеників Саву Стратилата та Євсевія. 7 травня українці присвячували посіву овочів та зернових к...

Противник активно впроваджує нові системи організації та нанесення вогневого ураження в ході ведення бойових дій, - Костянтин Машовець

вівторок, 7 травень 2024, 5:58

1. Дані по рівню падінню експорту озброєння та військової техніки (ОВТ) та оборонних послуг з ри-фи... . Представники державної російської компанії "Рособоронэкспорт" підготували для нинішнього міністра оборони ри-фи пана шойгИ, "озабоченного" криміна...