​Бідна і агресивна резервація – прогноз майбутнього Росії: Головний соціолог РФ виніс вирок режиму​

За словами Лева Гудкова політика дискредитації і знищення в Росії загрожує майбутньому країни.

Лев Гудков. Фото:lenta.ru

Стагнація, розкладання держави, соціальна деградація, консервація і апатія – саме такі слова в прогнозі майбутнього Росії використовує директор Левада-центру Лев Гудков. Факти ICTV публікують фрагменти з публікації Льва Гудкова, яка була написана сайті Левада-центр, інформують Патріоти України.

"Для нашої країни, десятиліттями відірваної від умов розвитку сучасного соціального знання, яка виявилась у стані глибокої інтелектуальної провінції, це означає перспективу подальшої консервації наукової архаїки і деградації. Нерозуміння цього загрожує не просто ізоляціонізмом або хронічним зниженням людського і соціального капіталу в нашій країні, але перетворенням її в резервацію бідного і агресивного населення, яке тішить себе ілюзіями національної переваги і винятковості," – міркує Лев Гудков.

За словами директора аналітичного центру, політика дискредитації і знищення в Росії загрожує світлому майбутньому країни:

"Така політика дискредитації і знищення всього найкращого, що є в громадянському суспільстві Росії, не просто ганьбить країну, але що набагато важливіше, веде до придушення джерел її розвитку, стагнації, неминуче обертається загальною – моральною, інтелектуальною та соціальною деградацією, апатією, розкладанням держави і суспільства.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Вона спілкується російською, але вона за Україну": Співак Андрій Кравченко заступився за Славу Камінську

субота, 4 травень 2024, 17:44

Співак Андрій Кравченко в інтерв'ю Аліні Доротюк прокоментував свою співпрацю зі співачкою Славою Камінською, яка у 2023 році заявила, що не планує повертатися в Україну, і заступилася за російську мову, передають Патріоти України. Кравченко записав ду...

"Работайте, братья": Окупант розстріляв командирів з управління артилерійського дивізіону (фото)

субота, 4 травень 2024, 17:01

Російський окупанти розстріляв своїх товаришів по службі з управління артилерійського дивізіону, передають Патріоти України. Як повідомляє Телеграм-канал "Оперативний ЗСУ", росіяни оголосили план "Перехоплення", щоб затримати стрільця. За інформацією к...