Білому дому спецпрокурор не потрібен

Трамп не вважає, що американців турбує питання ймовірного втручання Росії в президентські вибори

Білий дім виступає проти призначення спецпрокурора для розслідування спроб Росії вплинути на минулорічні вибори в США, а також зв'язків між Москвою і найближчим оточенням президента Трампа. Про це повідомляє Голос Америки, інформують Патріоти України.

"У нас є дуже висока впевненість, що які б перевірки не проводилися, всі вони прийдуть до одного і того ж висновку: ми ніяк не пов'язані з цим російським втручанням на виборах", - сказала прес-секретар Білого дому Сара Сандерс.

За призначення спецпрокурора, який не підкорявся б генеральному прокурору, виступають конгресмени-демократи і деякі республіканці.

У Білому домі кажуть, що у США є більш насущні проблеми. Сандерс сказала, що не думає, що американців турбує розслідування дій Росії.

"Розмови про Росію - це фейкові новини, які поширюють демократи і підхоплюють ЗМІ, щоб приховати велику поразку на виборах і незаконні витоки!" - написав Трамп в Twitter.

6 січня Центральне розвідувальне управління, Федеральне бюро розслідувань і Агентство національної безпеки США опублікували спільну доповідь, згідно з якою президент РФ Володимир Путін намагався допомогти обраному президенту США Дональду Трампу перемогти на президентських виборах.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

​М'яка сила Росії: $11 мільйонів за 1-й квартал 2024-го РФ заробила за кордоном на своїй кінопропаганді, - Голобуцький

субота, 4 травень 2024, 0:15

"М'яка сила Росії: $11 мільйонів за 1-й квартал 2024-го РФ заробила за кордоном на своїй кінопропаганді - в основному на мультфільмах. Лідирує "невбиваєма франшиза" "Маша и Медведь", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмереж...

Якщо хто не знав: усіх громадян СРСР було офіційно розбито на чотири сорти, - журналіст

субота, 4 травень 2024, 0:00

"Поки ви розмірковуєте над тим, яке м'ясо придбати на великодневий стіл, розповім про далеке вже минуле. Бо як не дивно, чим воно далі, тим більше виринає "свідків його" котрі кричать як було все добре. От буквально кілька днів тому один такий розпинав...