Білоцерківський пенсіонер врятував дітей, які провалились під лід

У Білій Церкві пенсіонер, побачивши дівчаток які провалилися під лід, кинувся їх рятувати. Поліцейський, який йшов з добового чергування, в свою чергу кинувся на допомогу.

В Белой Церкви пенсионер спас провалившихся под лед детей

В Белой Церкви пенсионер, увидев провалившихся под лед девочек, принялся их спасать. Полицейский, который шел с суточного дежурства, бросился им на помощь. Об этом сообщает пресс-служба Национальной полиции.

Как выяснилось, двое 10-летних девочек пошли гулять в парк "Александрия". Они решили пройтись по льду пруда и сразу провалились.

В это время рядом находился мужчина преклонного возраста, который бросился их спасать. В это время мимо проходил сотрудник Белоцерковского отдела полиции, который также пришел на помощь. Мужчины вытащили девочек из воды.

Девочек доставили в местную больницу для проверки состояния их здоровья.

Джерело

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...