""Бімбу" давить жаба за знайдені в його київській квартирі скарби": В Авакова відповіли на заяву Азарова про "уряд у вигнанні"

Зорян Шкіряк вважає, що жадоба влади і прагнення повернутися з реваншем не дають покидькам режиму Януковича, які втекли з України, спокійно спати.

Микола Азаров. Фото:Слово і Діло

"Старий ідіот-маразматик кровосіся Азіров остаточно збожеволів." Так прокоментував скандальну заяву втікача екс-прем'єра України Миколи Азарова про плани створити "уряд у вигнанні" радник глави МВС Зорян Шкіряк. Про це Шкіряк написав у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"Старий ідіот-маразматик, путінська "шестьорка" і блазень Азіров, виконуючи накази свого московського "государя", остаточно здурів. "Уряд у вигнанні" - це новий інформаційний "перл" від пукіна для поплічників Януковича, який може викликати тільки іронічну посмішку. Насправді, зараз вони у себе вдома, бо расєя їх "дом родной". Україна для них була тільки джерелом власного збагачення, а їхня сутність завжди залишалася в Кремлі. Але я про інше.

Це ж треба як мабуть "бімбу" давить жаба за знайдені в його конспіративній київській квартирі скарби. От бісове сім'я, ніяк не заспокояться... Жадоба влади і прагнення повернутися з реваншем не дають покидькам спокійно спати. Не вдасться! Втім, мусимо про це завжди пам'ятати, щоб не допустити.

Дасть Бог, що найменше заочне засудження і вирок українського суду, трохи допоможуть цим вбивцям, казнокрадам і державним зрадникам спуститися з неба на землю.

Раніше-пізніше, відповідатимуть за свої злодіяння перед Богом, Законом і Народом України. Принаймні, я на це сподіваюся." - написав Шкіряк.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...

Замість сина - футляр від ордена: Як у Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...