"Кровосися вещает": Азарову дісталося в мережі за нахабну брехню про Україну

Одіозний політик-втікач заявив, що російська мова в Україні під забороною, а сама країна стала "потворним скотним двором".

Азаров зробив чергову скандальну заяву. Фото: 2000.ua.

У мережі викликав гнів пост в Twitter Миколи Азарова про Україну, де він назвав нашу країну потворним скотним двором, передають Патріоти України.

Він написав, що російська мова в Україні під забороною, а сама країна стала потворним скотним двором, де не поважається найголовніше і найцінніше - право людини думати і говорити рідною для неї мовою.

За таку нахабну брехню Азарову пристойно дісталося в мережі. "Я живу в Україні і мені ніхто за останні 5 років жодного разу не заборонив написати по-російськи, що ви - жалюгідний брехун-невдаха. І будь-яких інших слів теж не забороняли", - пишуть користувачі.

Також українські громадяни пригрозили Азарову в разі його повернення в Україну. "Якщо ти ще сподіваєшся повернутися в українську політику під різними прапорами (для чогось же постиш кожен раз такі твіти - видно жевріє надія на реванш, так? Я тобі, кілька калузька, пригадаю цю картинку без Криму. Це гірше, ніж твій мовний пи*дьож ", - пообіцяли українці в мережі.

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...