Біжи, Саша, на Москву біжи. Скоро прилетять вертольоти: У ГПУ пригрозили скандальному "політологу" Семченку

Військовий прокурор нагадав, що за часів Клименка Семченко очолював управління Міндоходів на Сумщині.

Олександр Семченко. Фото:http://goloskarpat.infoГоловний військовий прокурор Анатолій Матіос повідомив, що "політолог" Олександр Семченко за часів Клименка працював начальником головного управління Міндоходів у Сумській області. Про це він написав у Facebook, передають Патріоти України.

Матіос прокоментував відеоблог Семченка на YouTube, де той висміює спецоперацію проти колишніх податківців часів екс-міністра доходів і зборів Клименка.

"Сашко (Олександр Семченко, - ред.) сором'язливо не згадує, що у 2013 році він був призначений тепер уже екзильним екс-"мінздохом" Клименком і "важко працював" начальником головного управління Міндоходів у Сумській області", - написав Матіос.

Він додав, що за Семченком "зовсім скоро точно прилетять не птахи, а чарівні вертольоти українського МВС".

"Потерпи. Ми тебе вилікуємо. Обов'язково. А потім знімемо кіно за українськими мотивами роману Кена Кізі "Політ на гніздом податкової зозулі". До скорої зустрічі...", - написав Матіос.

Слід зазначити, що із Семченком пов'язаний нещодавній скандал на каналі NewsOne. Після того, як "політолога" за проросійську риторику облив водою ведучий програми Микола Вересень, власник каналу, колишній регіонал і опоблоківець Євген Мураєв звільнив Вересня з каналу.

Як повідомлялося раніше, у травні 2017 року в Києві та низці областей було затримано 23 високопосадовці державних податкових адміністрацій, які мали відношення до економічних злочинів за часів Януковича.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, — офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...