Бліцкриг-сценарій щодо повернення РФ в ПАРЄ поламали спільними зусиллями - Ар'єв

При цьому нардеп відзначив зусилля членів української делегації в ПАРЄ Олени Сотник, Георгія Логвинського, а також представника України в Раді Європи Дмитра Кулеби.

ПАРЄ. Ілюстрація:ТСН

Сценарій блискавичного повернення Росії в Парламентську асамблею Ради Європи зазнав невдачі завдяки спільним зусиллям політиків і дипломатів. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив глава делегації українського парламенту в ПАРЄ Володимир Ар'єв, передають Патріоти України.

"Отже, підсумок: бліцкриг-сценарій по РФ в ПАРЄ поламали спільними зусиллями. Але будемо дуже пильними" – написав він.

При цьому він відзначив зусилля членів української делегації в ПАРЄ Олени Сотник, Георгія Логвинського, а також представника України в Раді Європи Дмитра Кулеби.

"Більшість не готові іти назустріч російському шантажу, що керівники РЄ в розмовах зі мною визнали одразу по закінченню засідання" – заявив Ар’єв.

"В результаті всього на бюро ПАРЄ від Ягланда сьогодні вимагали жорсткої позиції на перемовинах в Москві і взагалі подати в суд на РФ через несплату внесків. Атмосфера змінюється. І змінюється не сама по собі, а через спільні дії і синергію українців в РЄ" – наголосив він.

Як повідомлялося раніше, 11 жовтня Парламентська асамблея Ради Європи переважною більшістю голосів затвердила рішення, яке начебто має на меті зняття політичних санкцій з Російської Федерації, однак напередодні в Раді Європи не домовилися про робочу групу, що мала повертати РФ у ПАРЄ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зіграв із легендами футболу: Макрон майстерно забив пенальті (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 12:14

Президент Франції Еммануель Макрон взяв участь у благодійному футбольному матчі. Про це повідомляє France 24, передають Патріоти України. Разом з Макроном в поєдинку зіграли такі зірки футболу як Дідьє Дрогба, Дідьє Дешам, Лоран Блан, Еден Азар, Крісті...

"Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів": Кирило Сазонов - про ситуацію біля Часового Яру

четвер, 25 квітень 2024, 11:59

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр, передають Патріоти України. "Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використовував фосфор. Росіяни зносять і випалюють Часів ...