Ближче до добрих сусідів: на українсько-польському кордоні побудують 4 нові пункти пропуску

Президент України Петро Порошенко анонсує відкриття на українсько-польському кордоні ще 4 пунктів пропуску

Як передає УНІАН, про це він повідомив під час спільної прес-конференції з президентом Польщі Анджеєм Дудою сьогодні у Варшаві. «Дуже ефективно просувається наша робота в розбудові прикордонної інфраструктури. Я вдячний польському уряду за те, що виділено 100 млн доларів США кредиту під 0,15% річних на 30 років за п’ятирічним пільговим періодом для будівництва інфраструктури, доріг, пунктів пропуску», - заявив Порошенко.

«Ми відкриємо ще 4 пункти пропуску, де буде здійснюватися спільний контроль, бо ми довіряємо один одному, і це дозволить скоротити черги на українсько-польському кордоні. Враховуючи підтримку Польщею позиції України і, я сподіваюсь, Євросоюзом, щодо надання українцям найближчим часом безвізового режиму, я впевнений в тому, що наша скоординована робота призведе до покращення міжлюдських контактів», - додав Порошенко.

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Працюють занадто повільно": Міноборони Британії гальмує постачання озброєння для України - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 12:59

Міністерство оборони Великої Британії звинувачують у «повільній роботі» з невикористанням половини з £900 млн для України. Затримки означають, що лише £404 млн із коштів, пожертвуваних дев’ятьма країнами, було витрачено. Про це повідомляє The Guardian,...

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...