На Львівщині під час навчальних стрільб військовослужбовець розстріляв своїх же з гранатомета

Під час стрільб на полігоні в місті Великі Мости, військовослужбовець промахнувся і зробив постріл з РПГ по бліндажу з групою військових.

Ілюстрація:Новое время

Під час виконання навчальних стрільб на Львівщині трагічно загинув військовослужбовець прикордонної комендатури швидкого реагування Державної прикордонної служби України. Про це повідомила Держприкордонслужба України, передають Патріоти України.

Причиною загибелі військового на навчальному полігоні у Львівській області став нещасний випадок, заявив співробітник регіонального Управління Нацполіції Ігор Зінкевич, який оприлюднив подробиці трагедії.

За інформацією львівського управління поліції, під час стрільб на полігоні в місті Великі Мости, військовослужбовець промахнувся і зробив постріл з РПГ по бліндажу з групою військових.

"Нещасний випадок стався під час навчально-тренувальних стрільб на Великомостівському військовому полігоні біля м. Великі Мости, загинув військовослужбовець. Зі слів очевидців один військовослужбовець стріляв з рпг, промахнувся і влучив у бліндаж, де було шість чоловік, один військовий загинув, інших госпіталізували" - пише Зінкевич.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...