Бог з українцями: Священик УПЦ КП розповів про літургію у храмі прифронтових Пісок

Храм розташований на лінії вогню, і ворог його особливо не щадить, але священики там все одно моляться.
Церква у Пісках. Фото: соцмережі.

Військовий священик УПЦ КП ієрей Олександр розповів про поїздку у прифронтові Піски, передають Патріоти України.

Ось, що пише ієрей Олександр на своїй сторінці у соцмережі: "Робоча поїздка. Це Храм в Пісках, в якому відслужили сьогодні Літургію з отцем Сергієм. Сьогодні затишшя, наче й немає війни. Я тут вже не перший раз, але саме сьогодні відвідала ясна думка, що це місце за два роки війни вже стало святинею. Храм розташований на лінії вогню, і ворог його особливо не щадить. Але мої брати священики моляться тут до Бога.

Тут особлива атмосфера. Вибиті вікна і вітер гуляє як хоче. На стінах ікони, на підлозі ящики з боєприпасами, зброя біля стіни, а вогневі точки обладнані там, де повинен бути вівтар. Але, мені здається, Бог присутній тут особливим чином і я дуже сподіваюся, що це не просто мої почуття або уява, але, так воно і є насправді. Боже, спаси і сохрани нашу землю!"

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів": Кирило Сазонов - про ситуацію біля Часового Яру

четвер, 25 квітень 2024, 11:59

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр, передають Патріоти України. "Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використовував фосфор. Росіяни зносять і випалюють Часів ...

"Величезна територія, до якої українці тепер дістають": У Скабеєвої та її "експертів" паніка після рішення США поставити Україні ATACMS (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Новина про довгоочікуване рішення США поставити Україні далекобійні ракети MGM-140 ATACMS викликала справжню паніку у російської пропагандистки Ольги Скабеєвої та її міньйонів. Про це свідчить оприлюднений у соцмережах уривок однієї з її програм, перед...