"Богородица. Ты прямо хочешь, чтобы я совсем все баяны порвал, да?": Бабченко кумедно прокоментував загибель Захарченка

Журналіст пожартував, що ватажка бойовиків ліквідували, коли він йшов поминати Кобзона.

Аркадій Бабченко. Фото:PolitekaКолишній російський журналіст Аркадій Бабченко прокоментував звістку про смерть головного донецького сепаратиста Олександра Захарченка. Про це він написав у Twitter, зазначають Патріоти України.

“Тут один російський журналіст, який веде один відомий сепарский телеграм-канал, повідомляє, що в центрі Донецька біля ресторану “Сепар” підірвали товариша Захарченка. З кінцями. Богородиця. Ти прямо хочеш, щоб я зовсім всі баяни порвав, так?”, – йдеться в повідомленні.

“Кажуть, Захарченка грохнули, коли він йшов поминати Кобзона. Спасибі, Йосипе Давидовичу! У цей раз – від щирого серця”, – написав він у наступному пості.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 10:59

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...

Снайпери ССО показали ліквідацію групи окупантів на Авдіївському напрямку (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:00

Снайпери 3-го окремого полку ССО під час спостереження на Авдіївському напрямку зафіксували переміщення російських військових та відкрили по них вогонь, всіх окупантів знищено. Про це повідомляє ССО. . "Ми забезпечуємо прикриття підрозділів, знищуємо ...