Богословська договорилася до маразму і стала "обличчям революції" - Тарас Чорновіл

Політолог вважає, що Інна Германівна "засиділися без діла".

Інна Богословська на каналі 112. Фото:112.ua

Відомий український політолог Тарас Чорновіл прокоментував виступ колишнього депутата ВР Інни Богословської на телеканалі 112 Україна, де вона захоплюється останніми подіями на Майдані Незалежності і називає те, що відбувається чесним рухом проти бандитської окупаційної влади. Про це він написав у своєму Facebook, зазначають Патріоти України.

На думку експерта, Богословська договорилася до "повного маразму". Чорновіл ніяк не очікував, що політик буде прославляти все, що "мило російсько-окупантському серцю". Він обурений, що Богословська називає погромників представниками всього народу України, які оголосили про створення нової революційної організації.

Чорновіл пропонує Богословській стати обличчям нової революції. Він зазначає, що політик уже засиділася без діла, і зараз їй надається прекрасна можливість проповідувати рідну їй ідеологію погромів і ненависті.

Раніше Богословська спрогнозувала наслідки і терміни бунту на Майдані.

"Це починається Майдан, який, я впевнена, до літа закінчиться повним переформатуванням і повною перебудовою країни з новою Конституцією, яка буде прийнята установчим способом з новими правилами життя", - заявила Богословська.

На думку нардепа, про це свідчить поява політичних вимог на останньому віче в Києві.

"Сьогодні на Майдані прозвучали політичні вимоги. Це не тільки вимоги звільнити політв'язнів, які висуваються всіма батальйонами, тому що всі говорять, що патріоти в тюрмах, а злодії на волі, і люди теж не розуміють, чому це так", - каже колишній нардеп.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Криму пролунали вибухи. Бази у Джанкої, навколо Сімферополя, Севастополь знов під ударом. Керченський міст перекритий

вівторок, 30 квітень 2024, 3:25

У ніч на вівторок, за повідомленнями місцевих мешканців, в окупованому Криму, а саме у Сімферополі, Гвардійському та Джанкої пролунали вибухи. Про це зокрема повідомляють російські пабліки у Telegram . Кримський міст, за інформацією окупаційної влад...

Вам будь-який військовий скаже, що волонтер, який привозить десятки FPV, – не менш цінний, ніж піхотинець на позиції, - Віктор Андрусів

понеділок, 29 квітень 2024, 23:33

"Про різницю між участю й індульгенцією. Одна з найбільших проблем нашого часу – це рівняти всіх під одну гребінку. Якщо військовий – то герой, якщо виїхав у Європу – то зрадник. Насправді серед військових купа різних покидьків, які можуть утекти, укра...