Прем'єру Італії доведеться знову одружитися, щоб до Риму, як і до Австрії, на весілля приїхав Путін, - Чорновіл

Екс-нардеп іронічно спрогнозував можливі політичні події у Європі на найближчі три місяці.

Путін на весіллі в Австрії. Ілюстрація:Радіо Свобода

Прем'єр-міністру Італії Джузеппе Конті доведеться знову негайно одружитися, щоб на його весілля приїхав Путін з козачим хором і потанцював з молодим. Про це у Facebook пише український політолог Тарас Чорновіл, інформують Патріоти України. Подаємо допис без змін.

Прем'єр Італії Джузеппе Конті мусить негайно знову оженитися! Чому? Щоб на його весілля приїхав Путін з козачим хором і потанцював молодого. Що за ідіотизм? - перепитаєте ви. Та ні. Все логічно. Давайте просто заглянемо в недалеке минуле двох європейських країн.

Австрійська партія Свободи (спадкоємці нацистської партії довоєнної Австрії та великі друзі Путіна), коли йшла на останні вибори, однозначно заявляла, що доб'ється скасування санкцій проти Росії. А коли опинилися у владній коаліції та отримали визначальну в цьому питанні посаду міністра закордонних справ, то трошки скорегували риторику. Тепер вони вже не добиваються негайного скасування санкцій, а лише твердять, що вони виявилися неефективними й тому краще було б їх трохи переглянути (куди й пропав отой імператив).

І тоді президент гігантської та потужної країни принизився до того, що напросився на весілля до міністра закордонних справ маленької Австрії, щоб потанцювати та спробувати використати свій "чоловічий шарм" (який чомусь діє лише на підданих Московії). Однак, хоча й вніс певне збурення в австрійську та європейську політику, але чогось знакового поки не досягнув.

Партія П'яти зірок та Ліга півночі, які не є аналогом партії Свободи, але можуть позмагатися з нею в популізмі та проросійських настроях, не просто говорили про необхідність скасування санкцій, вони це навіть внесли до коаліційної угоди. І раптом така неприємна для Путлєра заява звучить з Італії: "Італія не пропонуватиме негайного зняття санкцій з РФ, проте висуне політичну пропозицію щодо поступового обговорення санкційного режиму". Так, звичайно ж, її висловив не прем'єр Конті й не діючий міністр закордонних справ, а лише його попередник. Але він говорить не про своє бачення й власні побажання, а про настрої в чинному італійському уряді. Цю заяву він, до речі, висловив не лише українському виданню, але й озвучував у себе вдома. І жодного збурення в урядових колах та спростувань вона там не викликала.

Більше того, беруся спрогнозувати, що в грудні сценарій буде наступним. Італія вкотре зупинить спрощену процедуру продовження санкцій на рівні декларації послів (тобто автоматично). І запропонує пройти процедуру на рівні міністрів закордонних справ, тобто з повним обговоренням. Там буде озвучено доволі неконкретні пропозиції часткового й поступового перегляду (не зовсім скорочення) санкцій проти Москви з метою повернення Рашастану в "русло конструктивного переговорного процесу". Після цього санкції буде продовжено в незмінному вигляді ще на пів року, а далі слід очікувати доволі затяжної й плутаної дискусії, до якої має долучитися й Президент України. От тільки, якщо там раптом виявиться президентка, то питання санкцій відпаде само собою - коли потерпіла сторона сама запропонує їх тихенько скорочувати, то який сенс європейцям старатися...

А тепер про перспективу козачого хору та путіна з весільним вельоном у Римі. Пан Конті, попри те, що є активним католиком, трохи понаплутував у своєму приватному житті. І не лише з непідтвердженими дипломами. Я ніколи не цікавився матримоніальними справами політиків, тож не дуже розбирався в його шлюбних перипетіях, тож можу й помилятися, але так розумію, що пан прем'єр обвінчаний з Валентіною Фіко, а живе з Олівією Аулін, дочкою відомої шведсько-італійської актриси. Просто так розлучитися з дружиною забороняє право католицької церкви.

Але ж Путін може привести зі собою Кіріла Гундяєва й той обох молодят і в православ'я висвятить, і старий шлюб розірве й новий укладе, йому що - важко? Та хоч десять разів підряд. А от коли Путін буде танцювати на весіллі молодого, то вже постарається запропонувати йому аргументи, від яких буде дуже важко відмовитися. "Хресного батька" в Італії всі читали й дивилися..

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Відома ведуча та співачка розповіла, як жила разом зі Святославом Вакарчуком

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:05

Українська співачка і радіоведуча Соня Сотник поділилася, з ким з шоубізнесу у неї склалися чудові стосунки. В інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" радіоведуча пригадала, як на початку кар'єри Святослав Вакарчук і гурт "Океан Ельзи" ділили з ...

"Це не Patriot": Військовий експерт розповів, чим українці могли збити бомбардувальник Ту-22М3

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:56

Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський заявив, що Сили оборони Україні могли збити російський літак Ту-22М3 власноруч розробленою системи протиповітряної оборони, передають Патріоти України. "Якби не було офіційних підтверджень, я б сказа...