Боєць Української добровольчої армії Білозерська показала, як наші бійці навіки "заспокоїли" російського кулеметника, який обстрілював позиції ЗСУ (відео)

Вночі бойовики з кулемета обстрілювали українські позиції, проте один точний постріл українських солдатів з РПГ знищив бойову точку терористів.

Ілюстрація:http://www.from-ua.com/

У мережі швидко набирає популярність нове відео про те, як в зоні АТО українські бійці відповіли на провокацію бойовиків "ДНР". Зазначені відеокадри розповсюдила співслужбовець відомого українського комбата Дмитра Яроша, боєць Української добровольчої армії Олена Білозерська, передають Патріоти України.

Вона опублікувала кадри нічного вогневого зіткнення з бойовиками на власній сторінці в соціальній мережі Facebook.

Білозерська повідомила, що вночі бойовики з кулемета обстрілювали українські позиції, проте один точний постріл українських солдатів з РПГ знищив бойову точку терористів і ефектно "заткнув" бойовиків.

"Маленьке приємне відео про те, як ворожий кулеметник насипав по наших позиціях, і як бійці УДА доступними методами пояснили йому, щоб більше так не робив. ОТУ М, осінь 2016" - написала вона.

При цьому користувачі мережі знущаються над бойовиками.

"Всі сєпари після смерті потрапляють в РФ, де вони мучаються й намагаються втікти звідти, але куди б не тікали, по замовчуванню, знову з'являються в РФ, у місці без дна."

"Мне кажется, им не помешала бы добавка... Интересно, у нас еще остались в консервации 76 мм полевые пушки? Дать ребятам из ДУК в "аренду"."

"Сгорел на работе "сепар"." - пишуть у коментарях.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: В РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...