Дякувати Путіну: Бойовики ІДІЛ відновили масові страти в амфітеатрі древньої Пальміри

У стародавньому амфітеатрі Пальміри бойовики ІДІЛ відновили проведення масових страт. Про це повідомляє The Times з посиланням на Сирійську обсерваторію з прав людини.

Страти відбулися в самому амфітеатрі, за межами музею, а також на території колишньої військової бази, яку використовували росіяни. Серед жертв - вчителі, солдати уряду Башара Асада і члени повстанських угруповань, які борються як з ІДІЛ, так і з режимом Асада.

Нагадаємо, 10 грудня 2016 року з'явилася інформація про те, що бойовики ІДІЛ увійшли в Пальміру після того, як зайняли стратегічні висоти в районі міста і захопили його північну частину. Війська, що підтримують президента Сирії Башара Асада, відбили напад бойовиків ІДІЛ в десяти кілометрах від Пальміри. 12 грудня сирійські влада підтвердила, що бойовики Ісламського держави знову взяли Пальміру під контроль.

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Обстріли. Влада. Безпека

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Влада виявилася неготовою до нинішніх інтенсивних обстрілів. Гроші було освоєно не для ефективного забезпечення оборони. Наближається криза. Новий обстріл. І кожного разу – інший малюнок атаки. Одна мета: знищити Україну. І збудувати світ, де людожери ...

Повернувся з України "у відпустку": У Крокус Сіті Холі вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....